Hoofd menu

wedstrijdMei2016 2

RCC heeft een wedstrijdgroep van ongeveer 15 leden. Deze groep neemt regelmatig deel aan wedstrijden in binnen en buitenland. RCC organiseert zelf drie sportevenementen per jaar. In het voorjaar wordt de RCC avondmarathon gevaren. Dit is een wedstrijd uit een serie marathon met een afstand van 10km, die door verschillende verenigingen in Nederland op verschillende locaties wordt aangeboden. Tegen de zomer vindt de kanotriathlon plaats. In deze wedstrijd wordt 5km gevaren of 500m gezwommen, waarna 25km wordt gefietst en 5km wordt gelopen. Het seizoen wordt afgesloten met de grootste wedstrijd, de Rottemerenmarathon. Bij deze wedstrijd kan er gekozen worden voor een afstand van 14km of 20km.

Het is als lid niet nodig om over eigen wedstrijdmaterieel te beschikken. Verschillende soorten wedstrijdkano’s en surfski’s zijn beschikbaar om op een passende wijze de wedstrijdsport in te kunnen groeien.

Training

Op twee momenten per week wordt er gezamenlijk getraind. Op woensdagavond wordt er getraind van 19:30 tot 21:30 en op zondag van 10:00 tot 13:00. Naast deze momenten kan tijdens ieder moment van de week individueel getraind worden. Gedurende de winterperiode wordt er op woensdagavond kracht en looptraining aangeboden. Op zondagen wordt er gevaren zolang er geen ijs ligt.

Contact

Rotterdamsche Cano Club
Kralingse Plaslaan 133
3062 CD Rotterdam
IBAN: NL 69 INGB 0000115275
kvk 40342815
 

Deze site gebruikt alleen technische cookies die nodig zijn voor een goede werking. Deze cookies worden aan het einde van de browser sessie verwijderd.

Afdrukken