Hoofd menu

kanovaren op de Kralingse Plas

Naast onze wedstrijdgroep heeft RCC ook een grote groep recreanten. Bij deze groep ligt de aandacht vooral bij ontspanning, samenzijn en genieten van de natuur van de Rotte en de Kralingse Plas. Hiermee zijn vele manieren om de kanosport te beoefenen binnen onze club vertegenwoordigd. Het is als RCC-lid niet nodig om over eigen materieel te beschikken. Voor vele takken binnen de kanosport is clubmaterieel beschikbaar.

Enkele keren per jaar worden er toertochten gevaren op verschillende locaties. Hierbij wordt bijvoorbeeld de Biesbosch bezocht. Gedurende het weekend wordt hier gekampeerd en worden verschillende routes gevaren.

Training

Door de verschillende varianten van recreatief varen die beoefend worden, wordt er op verschillende momenten in de week getraind. De een vaart individueel of in kleine groepen met zeekano’s op de plas, anderen trekken er met een Canadese kano op uit. Hierdoor is het mogelijk om met verschillende groepen te kijken welke tak van de kanosport het beste bij je past.

Contact

Rotterdamsche Cano Club
Kralingse Plaslaan 133
3062 CD Rotterdam
IBAN: NL 69 INGB 0000115275
kvk 40342815
 

Deze site gebruikt alleen technische cookies die nodig zijn voor een goede werking. Deze cookies worden aan het einde van de browser sessie verwijderd.

Afdrukken