Hoofd menu

Beginnende Kanoër

beginnende kanoer

Voor degene die na het lezen van deze site enthousiast is geworden en zo snel mogelijk het water op wil, biedt RCC, samen met onze zustervereniging Never Dry, introductiecursussen aan. Gedurende de zomerperiode worden cursussen van 4 lessen gegeven waarin je de juiste basisvaardigheden wordt aangeleerd. Tijdens deze lessen maak je kennis met verschillende soorten kano's, en wordt je geïnformeerd over de juiste kanouitrusting per discipline (peddel, spatzeil, zwemvest, kleding).

Introductie

Voor de kano-introductie betaal je voor vier lessen van 90 minuten een bedrag van € 50,-. Na de introductie beslis je of je lid wordt van RCC, Never Dry of een combi-lidmaatschap van beide verenigingen. Wanneer je lid wordt, dan wordt de helft van het introductiegeld in mindering gebracht op de contributie. RCC en Never Dry stellen de kano-introductie verplicht voor de beginnende kanoër met weinig tot geen ervaring. Hiermee blijft het varen veilig, wordt het clubmaterieel behoedt voor verkeerd gebruik, en zul je direct een aantal medeleden leren kennen om samen mee te trainen en varen. Na de introductie en vrijgave door de instructeur mag je zelfstandig met clubmaterieel dat goed bij je vaarniveau aansluit het water op.

Kanoën/kajakken is een aantrekkelijke en veilige activiteit in tijden van corona. Dat zien we ook terug in het forse aantal aanmeldingen.

Aarzel je nog of kanoën/kajakken iets voor je is, meld je dan aan voor een vrijblijvende proefvaart.

Ben je er van overtuigd dat de je de volledige introductiecursus wil doen, via deze link zie je de open plekken in de geplande cursussen. Je meld je aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met (1) naam en (2) (mobiel) telefoonnummer, dat wij gebruiken om je toe te voegen aan een cursus WhatsApp groep. Zodra we hebben bevestigd dat er nog plaatsen beschikbaar zijn in de gewenste reeks, kan je je plaats reserveren door het cursusgeld (50 EUR) over te maken naar NL61 INGB 0000 2475 33 (K.C.C. Never Dry te Rotterdam) met de vermelding “introductieles reeks #”.

Voor meer informatie over de introductiecursus kun je contact met ons opnemen.

Contact

Rotterdamsche Cano Club
Kralingse Plaslaan 133
3062 CD Rotterdam
IBAN: NL 69 INGB 0000115275
kvk 40342815
 

Deze site gebruikt alleen technische cookies die nodig zijn voor een goede werking. Deze cookies worden aan het einde van de browser sessie verwijderd.

Afdrukken