Hoofd menu

Beginnende Kanoër

beginnende kanoer

Voor degene die na het lezen van deze site enthousiast is geworden en zo snel mogelijk het water op wil, biedt RCC introductiecursussen aan. Gedurende de zomerperiode worden cursussen van 4 lessen gegeven waarin je de juiste basisvaardigheden wordt aangeleerd. Tijdens deze lessen maak je kennis met verschillende soorten kano's, en wordt je geïnformeerd over de juiste kanouitrusting per discipline (peddel, spatzeil, zwemvest, kleding).

Introductie

Voor de kano-introductie betaal je voor vier lessen van 90 minuten een bedrag van € 50,-. Na de introductie beslis je of je lid wordt van RCC of niet. Kies je ervoor om lid te worden, dan wordt de helft van het introductiegeld geminderd op de contributie. RCC stelt de kano-introductie verplicht voor de beginnende kanoër met weinig tot geen ervaring. Hiermee blijft het varen veilig, wordt het clubmaterieel behoed voor verkeerd gebruik, en zul je direct een aantal medeleden leren kennen om samen mee te trainen. Na de introductie mag je zelfstandig met RCC clubmaterieel dat goed bij je vaarniveau aansluit het water op.

Voor meer informatie over de introductiecursus kun je contact met ons opnemen.

Contact

Rotterdamsche Cano Club
Kralingse Plaslaan 133
3062 CD Rotterdam
IBAN: NL 69 INGB 0000115275
kvk 40342815
 

Deze site gebruikt alleen technische cookies die nodig zijn voor een goede werking. Deze cookies worden aan het einde van de browser sessie verwijderd.

Afdrukken