Hoofd menu

TestwedstrijdRCCNatsec2016De eerste testwedstrijd van het jaar begon en eindigde stormachtig op de wateren voor Natsec. Na een korte routewijziging in verband met de harde wind gingen er tien boten, met 14 deelnemers van zes verenigingen van start. Met drie rondes rond twee bruggen werd er een wedstrijd van 10,8 km gevaren.

Met een dames K2 (Dörthe en Lisette), vier K1s (Jaap, Jouke, Ivo en Paul) en de helft van een Mix K2 (Alexandra) was RCC goed vertegenwoordigd. Na een vlotte start en een hoop zijwind moest er onderweg maar liefst zes keer geboeid worden om een tweetal bruggen, wat voor de K1s aanzienlijk makkelijker was dan de K2s.

Voor Dörthe en Lisette was het hun eerste wedstrijd samen in de K2. Ze voeren een nette wedstrijd en wisten zich, ondanks dat de boot er voor de start nog even zonder hun vandoor was gegaan, in de wind goed staande te houden. Ze kwamen een minuutje na Jaap, met een tijd van 1:05:33, over de finish.

Zowel Ivo als Alexandra met K2 partner Olaf (Beatrix) wisten in de eindsprint hun tegenstander voor te blijven. De Mix K2 kwam daarmee als eerste boot over de finish. Jouke en Ivo werden tweede en derde in het heren K1 veld.

Ondanks de wind een erg geslaagd begin van het nieuwe seizoen! Wij danken Natsec voor hun gastvrijheid en voor het gebruik van de ruime faciliteiten en de mogelijkheid deze wedstrijd in Vlaardingen plaats te laten vinden.
Ook enthousiast geworden? De volgende testwedstrijd is op 6 maart in het Amsterdamse Bos bij K.V. Frisia.

Kijk hier voor de Uitslagen Testwedstrijd 21 Februari 2016, RCC/Natsec.

Contact

Rotterdamsche Cano Club
Kralingse Plaslaan 133
3062 CD Rotterdam
IBAN: NL 69 INGB 0000115275
kvk 40342815
 

Deze site gebruikt alleen technische cookies die nodig zijn voor een goede werking. Deze cookies worden aan het einde van de browser sessie verwijderd.

Afdrukken