Hoofd menu

RCC en Never Dry Time Trials

Nieuw in 2021: Time Trials op de Rotte.

Ga ter voorbereiding op het nieuwe seizoen de uitdaging aan met jezelf en anderen tijdens deze informele wedstrijdjes. Voor tijdwaarneming wordt gezorgd, zodat je in de volgende time trial ook weer met je zelf de strijd aan kan gaan.

Hoe werkt het

De time trial wordt gevaren met handicap starts, waarbij de snelste vaarders als laatste vertrekken. De eerste start is om 11:00 uur, daarna zal er elke minuut gestart worden totdat de laatste deelnemer vertrokken is. Zo kan iedereen tegen iemand racen van vergelijkbare snelheid. Er mogen meerdere vaarders tegelijk wegstarten. Zogvaren is toegestaan. Alle leden van RCC en Never Dry kunnen meedoen in kano of kajak naar keuze.

Data (eerste start 11:00 uur)

7 februari: Mid Winter Time Trial

14 maart: Krokus Time Trial

Route

De route van de time trial is ongeveer 5,3 km lang, zie de afbeelding hieronder. Start en finish is bij Tim’s Limonadefabriek. Het keerpunt ligt voor Molen de Vier Winden (niet gemarkeerd).

 

Contact

Rotterdamsche Cano Club
Kralingse Plaslaan 133
3062 CD Rotterdam
IBAN: NL 69 INGB 0000115275
kvk 40342815
 

Deze site gebruikt alleen technische cookies die nodig zijn voor een goede werking. Deze cookies worden aan het einde van de browser sessie verwijderd.

Afdrukken