Hoofd menu

AFGELAST wegens verbod op activiteiten met meer dan drie personen.

Gezien de te verwachten drukte in de sportkalender later dit jaar heeft RCC besloten dit jaar (2020) geen kajaktriatlon te organiseren.

Wij nodigen iedereen uit om op zaterdag 9 mei 2020 mee te doen aan de RCC kajaktriatlon:

  • 5 km kajakken*
  • 25 km fietsen
  • 5 km hardlopen

op en rondom de Kralingse Plas. Deelname is open voor iedereen. De start is om 11:00. Deelnemers zonder eigen kajak kunnen een kajak van de vereniging lenen. Start, wisselmomenten en finish zijn bij het RCC clubhuis, Kralingse Plaslaan 133. Deelname kost € 10, inclusief lunch na afloop en zonodig gebruik van een club-kajak. Deelnemers ontvangen tijdig aanvullende informatie. Aanmelden d.m.v. een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tijdens fietsen en lopen ben je een reguliere verkeersdeelnemer en dien je je aan alle (verkeers)regels te houden. Deelname is op eigen risico. Tijdens het fietsen is het dragen van een fietshelm verplicht.

*:Onervaren kajakkers varen een gereduceerde afstand.

 

Contact

Rotterdamsche Cano Club
Kralingse Plaslaan 133
3062 CD Rotterdam
IBAN: NL 69 INGB 0000115275
kvk 40342815
 

Deze site gebruikt alleen technische cookies die nodig zijn voor een goede werking. Deze cookies worden aan het einde van de browser sessie verwijderd.

Afdrukken